Codivision

Lad os dele sammen
Teltudlejning er perfekt til dit udendørs arrangement

Teltudlejning med kvalitet i verdensklasse

Står du og mangler en lokation til dit næste arrangement? Det er svært at finde den rigtige venue til festen og man overser ofte de simple muligheder som teltudlejning. Når der skal afholdes arrangementer kan det ofte være hyggeligt at benytte sig af telt og dermed rykke lidt tættere på naturen. Forvandl din have til det perfekte festlokale med Fyns serviceudlejning.

 

Teltudlejning der passer dine behov

Festtelte tages seriøst hos Fyns Serviceudlejning, derfor skal sikkerhedens i teltene altid være i top. Deres certificerede festtelte leveres rene, uden en skramme så alt er på sin plads. Størrelsen af festteltene varierer og ligeledes gør det udstyr som er monteret i dem.

Fyns Serviceudlejning tager altid i betragtning hvilket telt der netop passer til dit arrangement. De telte der udlejes gennem teltudlejning kommer i størrelserne: 3 meter, 6 meter, 9 meter, 10 meter og 12 meter. Udover de klassiske teltstørrelser som er nævnt ovenover, tilbyder Fyns Serviceudlejning også større telte. Gennem virksomhedens samarbejdspartnere, er der ikke noget reelt loft på hvor stor dit telt kan blive. Så hvis du har nogen en forespørgsel på telte i en anden kaliber, er det ikke noget problem. Udover teltets designtype, er der også mulighed for at leje en masse ekstraudstyr til sit telt. Her gælder alt fra gulv til varmelamper.

Hos udlejeren er der højt fokus på god kommunikation med kunderne. Derfor sørger virksomhedens telteksperter altid for at man får en god oplevelse og en høj service standard. Dette har til formål at skabe de bedste rammer, når du bestiller dit telt.

Afholder man sit arrangement ude i haven, eller på andre lokationer som har smukke omgivelser, kan gennemsigtige telte give en flot udsigt. Selvom man ikke har vejret på sin side, kan de transparante telte gøre det muligt at se ind og ud, uden man bliver påvirket af blæst eller regn. Man kan altså sagtens søge læ og beskyttelse fra elementerne inde i sit telt.

Hvorfor vælge Fyns Serviceudlejning?

Virksomheden har højt fokus på at yde den aller bedste service til deres kunder. Derfor leverer Fyns Serviceudlejning altid telte af den aller højeste kvalitet. Dette er altid et krav. Sikkerheden i virksomhedens telte skal også være helt i top. De skal nemlig stemme overens med de love og regler der gælder for branchen. Kort og godt, kan Fyns Serviceudlejning yde en fantastisk telt oplevelse.

Er dine gardiner slidte og nedkørte? Gardinbussen leverer gardiner og andet interiør beklædning i hele Danmark. Læs mere her!

Skriv et svar