Codivision

Lad os dele sammen

Organisér med oliebakke tidløst design

At lave mad i et rodet køkken, kan være svært at overskue. Derfor er det godt med organisering, så der er styr på sagerne. Når der er rod, giver det en forstyrrelse i ens arbejdsproces, fordi man hele tiden skal lede efter det, man har brug for. Derudover er rod heller ikke særlig æstetisk for hverken en selv eller andre. Men med en oliebakke kan man let organisere sit rod, så der igen, er rent og opryddet. En oliebakke er perfekt til at organisere sine krydderier eller olier med på køkkenbordet. Hos SEJ Design kan du købe sorte gummibakker i tidløst dansk design. Bakkerne er praktiske til køkkener og badeværelser, da de er nemme at rengøre.

Orden og æstetik

En sort oliebakke er med til både at skabe orden og æstetik i rummet. Man kan samle sine krydderier, olier eller krydderurter på bakken. Dette bidrager ikke kun til en bedre æstetik, men også til mere orden i den forstand, at tingene ikke længere behøver at stå spredt. Det gør det lettere for en at finde de ting, man skal bruge, når man er godt i gang med madlavningen. Samtidig kan man flytte bakken rundt, så den ikke står i vejen samtidig med, at man har tingene inden for kort rækkevidde.

Bakkerne kan også bruges til organiserer de ingredienser, man skal bruge i sin madlavning. Så glemmer man ikke en ingrediens, og det hele står klar til, at man kan bruge det, så man ikke skal lede efter det undervejs. Det sparer en for tid, når der skal laves mad og bolognesen virke pludseligt mere overskuelig at gå i krig med.

Praktisk og kvadratisk

En oliebakke er også praktisk i forhold til rengøring. Når man skal tørre køkkenbordet af, skal man med en bakke ikke flytte hver enkelte krydderidåse eller olieflaske. Samtidig er bakkerne lette at rengøre, og de kan blandt andet gå i opvaskemaskinen. Det er let og praktisk, og man har styr på sine ting.