Codivision

Lad os dele sammen

Hold fest i telt med stil

Skal der være fest, så lad der være fest. Når man står overfor en kommende festlig begivenhed, såsom en fødselsdag, barnedåb, navngivningsfest, et studentergilde eller bryllup, så er der god grund til at fejre det med stil. Men mange har ikke nødvendigvis plads til den helt store fest i derhjemme – og det kan være dyrt at leje lokaler andre steder. Som et godt alternativ kan man overveje at leje et festtelt, der kan stå i haven. Et festtelt kan lejes i forskellige størrelser, så der er den nødvendige plads til alle gæsterne.

Et festtelt er praktisk i flere henseender. Eksempelvis slipper man for at skulle have den store hovedrengøring i gang dagen efter inde i huset. Et festtelt er også praktisk, fordi det er let, at sætte borde og stole til siden, så der kan etableres et dansegulv efter maden. I et telt i haven er der ligeledes hele tiden frisk luft. Når man er mange mennesker samlet, så kan luften hurtigt føles tung og tæt.

Festtelte med plads til alle

I et festtelt er der mulighed for plads til at alle gæster, uden at skulle gå på kompromis med gæstelisten. Med et festtelt er det kun haven, der sætter grænserne. Hos Løsning Telt- & Serviceudlejning kan du leje alt til din kommende havefest. Her har du mulighed for at leje alt i service, borde, stole, pynt og trægulve. Det er let og overkommeligt, og så har man mere tid til at overveje menuen og musikken til festen. Løsning Telt- & Serviceudlejning leverer direkte til døren i hele Østjylland, så man endda slipper for at skulle tænke over afhentningen. Skab mere tid og luft omkring planlægningen og selve festen med et lejet festtelt, hvor der ikke mangler noget til at gøre festen fuldendt.

Du behøver ikke at fryse til havefester

I Danmark er der mange kølige dage og aftener – selv om sommeren. Men du behøver ikke at frygte for, at det bliver for koldt med en havefest. Der er mulighed for at leje gasvarmere, så teltet let kan bliver opvarmet. Det giver også mulighed for at afholde havefester om foråret og efteråret. En havefest behøver derfor ikke kun at foregå om sommeren. Havefester er en hyggelig løsning til enhver type festlig begivenhed, hvor der skal være god plads til alle.

Overvej et festtelt til det næste arrangement og skab hyggelige rammer om gæsterne. En let og elegant løsning til skabe god fest.