Codivision

Lad os dele sammen
Wellness Evaluering

Wellness Evaluering

Wellness Evaluering

Hvad er en wellness evaluering og hvorfor er det vigtigt, at se på sin wellness tilstand?

Det kan være, at du i længere tid har forsøgt at omlægge din kost, træning eller andet, som ikke har givet dig det ønskede resultat. Det kan også være, at du ikke har kunne mærke en forandring eller har kunne se det – selvom du har fulgt din plan nøje.

Det kan være essentielt for motivationen, at opstille klare mål for, hvad du gerne vil opnå med en kostomlægning eller træning. Det er her, at din nuværende wellness først skal evaluereres. Dette er dine daglige rutiner og spisevaner. Efterfølgende er det vigtigt, at se på om du får protein nok i din nuværende kost i forhold til dit behov.

Der kan ses på, hvor mange kalorier du må spise uden at tage på i vægt og hvad du skal gøre for, at din vægt skal forblive nede, mens energien bliver oppe.

Formålet med en wellness evaluering kan derfor være, at kunne kontrollere din vægt.
Hvis ønsket, kan målene med denne også være: at reducere fedtprocenten, opbygge muskelmassen, bevare din idealvægt, få mere energi og velvære, at få styr på blodsukkeret eller/og forbedre dit immun system.

Hvad er en Bodyscanning?

En bodyscanning foretages med professionelt udstyr, kaldet Tanita udstyr. Selve Body scanneren er en scanner, som du stiller dig op på med bare fødder. Her indtaster du din alder og højde – selve scanningen tager kun et par minutter.

Når bodyscanningen er udarbejdet får du det, som tages udgangspunkt i, i din wellness evaluering.
Bodyscanneren fortæller bl.a. din vægt, fedtprocent, antal kg. i fedt, muskelmasse i kg., knoglemasse i kg., basal stofskifte, metabolisk alder, fedt omkring dine indre organer og total vandmængde i kg og i procent.

Efter scanneren kan der gennemgås forslag til, hvordan du kan nå dine mål. Eller hvilke mål, som du ønsker ændret i forhold til disse tal.

Balanceret Ernæring

I kombination til din wellness evaluering, kan det fortrækkes at se på en mere balanceret ernæring. Hvorfor Herbalife er godt til kost tilskud eller en kosterstatning, hvis du er en person på farten.
Herbalife handler ikke om afholdelse fra de fødevare, som du elsker eks. kulhydrater. Herbalife handler om, at en balanceret koster nemmere, at føre ud i livet. Hvorfor Herbalife produkterne er udviklet og opdateret gennem 39 år af et professionelt team af forskere og læger med vægt på et velsmagende produkt.

I en balanceret ernæring gennem Herbalife, er diæten holistisk om 3 overordnede fokus punkter: 30% fedt, 40% kulhydrater og 30% protein. Ovenstående er i kombination med din personlige bodyscanning og behov.