Codivision

Lad os dele sammen
Bestil Skolemad online - let og enkelt

Bestil Skolemad online – let og enkelt

Kender du til skolemad? I dag på bloggen skal det handle om denne nemme måde at styre levering af mad på. Det er en portal, som tager sig af alt fra bestillinger, betaling og så holder den også styr på, hvem der skal have hvilken mad. Det er nemt både for leverandør og kunde. 

Skolemad, nemt og enkelt

SkoleMad tilbyder en portal, som nemt og enkelt kan hjælpe både leverandør og kunde med at styre fleksibel og rationel levering af skolemad. Men det er ikke kun mad til skoler, det er også mad til firmaer, mad ud af huset, fastfood eller en madordning for ældre mennesker, som gerne vil have lidt hjælp til aftensmaden. Systemet er åbent for alle, der ønsker at benytte det, skoler, leverandører og kommuner. Prisen er lav, og prislisten er åben og ærlig. Det har aldrig været nemmere at levere mad samt at holde styr på budget, de forskellige ordre, annulleringer osv. Portalen benyttes over hele Danmark af mere end 400 skoler, institutioner og firmaer, 10 skolekøkkener, og over over 40 køkkener, som alle er vilde med denne service. Kunden får adgang til et nemt system, hvor de kan bestille, afbestille, fylde penge på deres madkonto osv. Leverandøren får samtidig en række gode service. Læs mere nedenfor.

Få eget domæne som leverandør

Som leverandør hos Skolemad får du en lang række service, som gør livet nemmere for dig. Lad os gennemgå alle dine service: Du kan få din egen hjemmeside i systemet, med eget domæne, egne billeder, tekster, farver og layout – og selv frit kunne redigere alt. Du kan også oprette og rette varerne på din hjemmeside med både billeder, pris og deklarationer. Du kan hente eller automatisk få tilsendt produktionslister, følgesedler og etiketter til maden, hvilket gør din daglige gennemgang meget nemmere. Du kan også styre priser og rabatter på dine varer individuelt pr. skole, pr. klasse eller pr. kunde, hvilket er super smart hvis du vil give rabatter til større ordre. Herudover får du et lagerstyringssystem, mulighed for at oprette tilbud, tilskuds- og rabatordninger, administrere kundernes oplysninger, samt foretage ind- og udbetalinger på kundernes konti. Hvis du vil, kan du oprette automatisk e-mail og sms-bestillingssedler er til underleverandører, så de altid er med på, hvad der leveres. Og til sidst kan du få hjælp døgnet rundt. Læs også meget mere her på bloggen, og lær hvordan du får leveret skolemad til dig, dine børn eller måske dine forældre – lige her.