Codivision

Lad os dele sammen
skolemad til alle og enhver der ønsker det

Skolemad til dig, dine børn og alle andre!

Når børn går i skole, er det vigtigt at de får sig et ordenligt måltid. Hvis børnene ikke får noget mad, er de også markant dårligere til at tage imod læring. Dette har man været meget enige om i over hundrede år. I dag handler skolemaden mere om sundhed og en pædagogisk indgangsvinkel. I dag er der nemlig skolemad til lang de fleste børn i Danmark. Sådan var det til gengæld ikke i 1800-tallets slutning. Her var der stort fokus på den sociale nød, samt at kunne bespise børn af de fattigeste familier som oftest bestod af arbejderklassen. I Danmark er skolemaden steget ekstremt meget i kvalitet og er tilgængeligt for alle!

Skolemad til alle der ønsker det

SkoleMad er et system som hjælper dig med styre din egen frokostlevering hver dag, på en nem og fleksibel måde. Dette gælder både hvis du er en skole, et firma, eller noget helt tredje. Der er stor sandsynlighed for at SkoleMad kan levere til dig. Systemet er nemlig åbent for alle – dette gælder også når der er tale om pris. Virksomheden bag systemet ønsker nemlig kun at give en åben og ærlig prissætning af produkterne, så alle kan være med.

Systemet som bliver benyttet af virksomheden var det første af sin slags og er derfor også en af det mest udbredte og etablerede på markedet. Over hele Danmark bliver systemet benyttet af over 400 skoler, institutioner og virksomheder.

Hvem laver så min mad?

Forskellige skolekøkkener og køkkener er placeret rundt omkring i landet, så alle kan bestille den daglige frokost til skolen eller arbejdspladsen. I alt er der 50 køkkener, med profesionelle kokke som står for tilberedningen af din mad. Derfor er man altid sikker på at maden lever op til en vis kvalitet og at maden er håndteret med specielt fokus på hygiejne.

Hvordan virker systemet egentlig?

Systemet som SkoleMad udbyder, er nemt at navigere rundt i og der er et hav af forskellige varer. For det meste kan varerne placeres i kategorierne mad, snacks og drikkevarer. Derudover kan man selv bestille sin frokost hver dag, med mulighed for at bestille om eller endda aflyse ens ordre. Dette kunne være hvis man nu blev syg. SkoleMad er nemme at komme i kontakt med på mail, telefon eller endda messenger.

 

Haven kan ofte være en af de mere uoverskuelige ting ved boligen og derfor kan det være en gode ide at få lidt hjælp til den. Et nyt haveanlæg kunne give dig din drømmehave!