Codivision

Lad os dele sammen
træfældning københavn

Træfældning København: Fæld træet i tide

Haven skal være et trygt sted at være. Den skal være et frirum, hvor man kan slappe af og nyde naturen omkring sig. For at det kan lade sig gøre, er det dog vigtigt at kunne bevæge sig sikkert rundt i haven og huset. Har du tænkt over, hvad der vil ske med dine træer i en storm? Træer, der knækker uventet, kan forårsage voldsom skade på omgivelserne. Derfor kan det være en idé at overveje træfældning i København.

Træfældning København giver trygheden tilbage

Der er mange grunde til at overveje træfældning. Ofte spiller æstetikken i haven en stor rolle, og et træ, der blokerer udsigten eller står i vejen for drivhuset, må fjernes. Nogle gange kan det dog være nødvendigt at fælde træer af sikkerhedsmæssige grunde. Træer er stærke størrelser, men de bliver også ældre og mere udsatte med tiden. Især høje træer kan gøre enhver haveejer nervøs. Det er nemlig haveejeren, der har ansvaret for træet og altså de skader, det kan forårsage både på boligen, bilen eller offentlige veje.

Få lavet en risikovurdering

Hos 3ned kan du få foretaget en professionel risikovurdering, der både tager træet og placeringen i betragtning. På den måde kan du få afklaret om, der er grund til bekymring eller ej.

Billig træfældning i København

Hvis det viser sig, at der er behov for træfældning, kan du med god samvittighed kontakte 3ned. De er specialister i mange forskellige typer træfældningsopgaver og fælder både store og små træer. Stammerne kan efterfølgende omsættes til brænde eller flis og på den måde indgå i en bæredygtig sammenhæng. Overordnet betyder det, at prisen bliver meget lav.

Smart prisberegner

På 3neds hjemmeside kan du indtaste oplysninger om træet og opgavens omfang. Prisberegneren vil derefter komme med et prisoverslag. Ønsker du et mere præcist bud, vil de altid tage ud og vurdere opgaven først.

3ned passer på din have under træfældningen

Der er mange ting, der skal tages hensyn til under en træfældning, særligt i København, hvor husene kan stå tæt. 3ned har et team af dygtige professionelle, der fælder træerne oppefra og hejser grenene ned. På den måde er der ingen fare for at træet vælter og ødelægger hverken huse eller græsplæner. Med træfældning København bliver sikkerheden let genoprettet i din have, og du kan føle dig helt tryg både under og efter fældningen.

Skriv et svar