Codivision

Lad os dele sammen
frivilligt arbejde i udlandet

Frivilligt arbejde i udlandet: Derfor skal du gøre det

Går du og drømmer om udlandsrejser med et formål? Ved du ikke, hvad du skal lave i dit sabbatår? Frivilligt arbejde i udlandet er den perfekte mulighed for at udvide din horisont og skabe nye bekendtskaber. Gør en forskel i verden, og få dit livs største oplevelse!

Ferie og formål i samme pakke

Der er rigtig gode muligheder for at arbejde frivilligt i hele verden. Det betyder, at du kan rejse til din drømmedestination og kombinere rejsen med et godt formål. Du får mulighed for at lære nye kulturer og mennesker at kende på en helt anden måde end som almindelig turist. Samtidig kan du i fritiden opleve alle de klassiske turistaktiviteter, hvis du ønsker det.

Mangler du inspiration til, hvor du skal rejse hen, eller hvad du skal lave? Du kan fx:

  • Lave frivilligt arbejde med dyr
  • Arbejde som engelskunderviser for børn i Kina
  • Opleve livet på en farm i Australien, New Zealand eller Canada

… og meget mere! Gå til alott.dk for mange flere spændende projekter.

Bliv en bedre version af dig selv

Det er en stor ting at rejse til udlandet på egen hånd eller sammen med andre. Bare dét at komme hjemmefra er med til at udvikle dig som person og sætte livet i perspektiv. Når du arbejder frivilligt, lærer du at tage ansvar og at tilpasse dig nye steder. Du får større selvtillid og bliver klogere på, hvem du selv er. Uanset om du vil arbejde med løver i Afrika, heste i USA eller undervise børn i Asien, så vil det med garanti være en oplevelse, der vender op og ned på dit liv. Og livserfaringen kommer dig ikke kun til gode personligt. Det ser også rigtig godt ud på papiret, hvis du skal søge ind på en uddannelse eller ansættes i en virksomhed.

Er frivilligt arbejde i udlandet gratis?

Frivilligt arbejde i udlandet arrangeres af projektledere overalt i verden. For at drive projekterne er de nødt til at tjene penge, og derfor skal man betale et bidrag for at få lov til at deltage i projekterne. Det er altså ikke gratis at arbejde frivilligt. Til gengæld er det i mange tilfælde billigere end almindelige udlandsrejser, fordi du mange steder ikke behøver betale transportpenge, kost eller logi.

Skriv et svar