Codivision

Lad os dele sammen

Mekoprint: En producent, du kan stole på

Mekoprint er en 100 % ordreproduceret højteknologisk virksomhed, der fremstiller grafisk og trykt elektronik, kabelsæt, mikrokomponenter og metalløsninger. Mekoprint er den perfekte partner til dine produktionsbehov med over 25 års erfaring i branchen. Mekoprint har en passion for perfektion og er stolt af sine produkter af høj kvalitet og fremragende kundeservice. Du kan stole på, at Mekoprint leverer de bedst mulige produkter og løsninger til din virksomhed!

Stansning

Mekoprint tilbyder også metalstemplingstjenester til dine produktionsbehov. Mekoprint har over 25 års erfaring inden for metalstempling og er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet og fremragende kundeservice. Du kan stole på, at Mekoprint leverer de bedst mulige metalstemplingsprodukter og løsninger til din virksomhed! Mekoprint har de materialer og det udstyr, der er nødvendigt for at stanse eller bøje dine metaldele, samt laserskæreservice. Mekoprint er en 100 % ordreproduceret højteknologisk virksomhed, der fremstiller grafisk og trykt elektronik, kabelbånd, mikrokomponenter og metalløsninger. Mekoprint har over 25 års erfaring med fremstilling af produkter til industrier som f.eks. producenter af medicinsk udstyr, producenter af forbrugsvarer.

Lasersvejsning

Lasersvejsning er en proces, hvor der bruges en laser til at samle to stykker metal. Laseren opvarmer metallet til en meget høj temperatur, hvilket får det til at smelte og smelte sammen. Lasersvejsning er en meget effektiv og præcis måde at samle metaldele på, og den giver meget stærke svejsninger. Mekoprint tilbyder lasersvejsningstjenester til dine produktionsbehov. Mekoprint har de materialer og det udstyr, der er nødvendigt for at svejse dine metaldele, samt et team af erfarne fagfolk, der er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet og fremragende kundeservice. Du kan stole på, at Mekoprint leverer de bedst mulige lasersvejseprodukter og -løsninger til din virksomhed!

Finmekanik

Præcisionsmekanik er et ingeniørområde, der omfatter design, fremstilling og måling af meget små dele og komponenter. Præcisionsmekanik er et meget specialiseret område og kræver et højt niveau af færdigheder og ekspertise. Mekoprint har et team af erfarne fagfolk, der er dedikeret til at levere produkter af høj kvalitet og fremragende kundeservice. Du kan stole på, at Mekoprint leverer de bedst mulige finmekaniske produkter og løsninger til din virksomhed! . Mekoprint har over 25 års erfaring i branchen, Mekoprint er den perfekte partner til dine produktionsbehov. Mekoprint tilbyder også metalstemplingstjenester til dine produktionsbehov. Mekoprint har over 25 års erfaring med fremstilling af produkter og løsninger til brancher som f.eks. producenter af medicinsk udstyr og forbrugsgodeproducenter.

Metalkomponenter

Mekoprint producerer et stort udvalg af komponenter i små serier eller enkeltdele for at opfylde kundernes individuelle krav. Mekoprint har produceret metaldele siden 1990, og i dag er Mekoprint en international virksomhed med mere end 40 medarbejdere, der arbejder fra kontorer rundt om i Europa (Danmark, Sverige). Hovedfokus hos Mekoprinter er fortsat på produkter af høj kvalitet, der leveres hurtigt, når der er brug for dem!