Codivision

Lad os dele sammen

Indsamling af haveaffald: Hvad du skal vide

Indsamling af haveaffald kan virke som en skræmmende opgave, men det behøver det ikke at være. I dette blogindlæg vil vi gennemgå alt det, du har brug for at vide om indsamling af haveaffald. Vi vil diskutere, hvad der betragtes som haveaffald, og hvordan du skal gå til værks for at få dit haveaffald indsamlet. Haveaffald kan være alt fra blade og grene til blomster og ukrudt. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt noget betragtes som haveaffald eller ej, så giv os et kald, og vi hjælper dig gerne!

Hvilke typer haveaffald kan indsamles af kommunen, og hvordan ved jeg, om mit affald er berettiget til indsamling?

Haveaffald omfatter blade, grene, blomster, ukrudt og andre lignende materialer. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt en genstand betragtes som haveaffald eller ej, bedes du ringe til os.

Kommunen indsamler følgende typer haveaffald:

– Blade

– Grene

– Blomster

– Ukrudt

Hvis dit affald er berettiget til indsamling, vil det blive indsamlet på din almindelige affaldsdag. Du bedes placere dit haveaffald ved kantstenen på et tydeligt synligt sted. Haveaffald skal anbringes i papirposer eller genbrugsbeholdere; plastikposer accepteres ikke

Hvor ofte vil mit haveaffald blive indsamlet, og hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke får afhentet det

Haveaffald indsamles ugentligt. Hvis dit haveaffald ikke bliver indsamlet på din normale affaldsdag, bedes du kontakte os.

Haveaffald, der ikke bliver afhentet, vil blive planlagt til afhentning inden for de næste to uger. Bemærk venligst, at vi ikke kan indsamle haveaffald, hvis det er i plastikposer. Haveaffald skal anbringes i papirposer eller i genbrugsbeholdere; plastikposer accepteres ikke.

Vi håber, at dette blogindlæg har været nyttigt! Hvis du har yderligere spørgsmål om indsamling af haveaffald, skal du ikke tøve med at kontakte os. Tak for læsningen!

Hvad sker der med haveaffaldet, efter at det er blevet indsamlet?

Haveaffaldet bringes til deponeringsanlægget, hvor det begraves. Haveaffald kommer ikke til forbrændingsanlægget.

Vi håber, at dette blogindlæg har været nyttigt! Hvis du har yderligere spørgsmål om indsamling af haveaffald, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak for læsningen! Tak for dit spørgsmål! Haveaffald bliver bragt til deponeringsanlægget, hvor det bliver begravet. Haveaffald kommer ikke på forbrændingsanlægget.

Vi håber, at dette blogindlæg har været nyttigt! Hvis du har yderligere spørgsmål om indsamling af haveaffald, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak for læsningen!