Codivision

Lad os dele sammen
Teambuilding i København er vejen frem til dit firma.

Teambuilding i København: Det betaler sig at have glade medarbejdere

Det er ingen hemmelighed, at man producerer bedre resultater når humøret er på toppen. Spørgsmålet er bare, hvordan sørger man for, at alle på kontoret har det godt? Svaret består af tre enkelte ord: Teambuilding i København. Læs videre, hvis du er interesseret i at lære mere om, hvordan du kan få dit hold til at være sit bedste.

Tre enkelte ord: ”Teambuilding i København”…

Som medarbejder hos et stort firma er atmosfæren på arbejdspladsen enormt vigtigt for mig. Jeg bruger al min tid på kontoret sammen med mine arbejdskollegaer, og alt kører meget bedre når vi har det alle sammen godt. Ikke kun individuelt men også som et hold. Vi skal kunne stole på hinanden, og jo mere vi lærer hinanden at kende, jo bedre kan vi samarbejde.

Heldigvis mener min chef det samme. For et par dage siden hyrede han After Work Arrangement (AWA), som har de bedste strategier for teambuilding i København. De fandt på kreative, spændende og sjove opgaver, som vi sammen skulle udføre. Det var en rigtig positiv oplevelse der fik os til at tænke anderledes om hinanden – og om den måde vi samarbejder på.

AWA – firmaet bag de mest kreative former for teambuilding i København

AWA er en super sej organisation, som hjælper alle typer arbejdssteder med at sørge for, at alle har det godt. Deres filosofi er nemlig, at glade medarbejdere giver bedre resultater. Som en del af et af Danmarks største eventbureauer – Nordic Event – har AWA meget at byde på. Bland andet har de et stort netværk og adgang til en af de bedste catering firmaer i hovedstaden.

AWA har over 10 års erfaring, og organiserer teambuilding events til både små or store grupper. På deres hjemmeside skriver de, at de kan planlægge teambuilding-oplevelser til alt fra 10 til 10.0000 mennesker. Firmaet hjælper ikke kun dine medarbejdere. De planlægger også oplevelser til dine kunder eller samarbejdspartnere. De virkelig er det mest kreative firma inden for teambuilding i København.

Min personlige oplevelse med AWA

Man kan vælge forskellige aktiviteter hos AWA alt efter, hvad der bedst passer virksomhedens mål. Det kan være en halv times øvelse eller en heldagsarrangement. Jeg var heldig nok til at være med til en opleve, som varede hele dagen. Vi var en stor gruppe bestående af lidt over 100 mennesker. AWA fik os til at prøve en masse nye spændende ting, inklusivt bueskydning og droneflyvning. Mit yndlings aktivitet var nok da vi blev udfordret til at forme et band. Det var super interessant at lære, at flere af mine arbejdskollegaer også spillede musik.

Siden vores fælles oplevelse er atmosfæren på kontoret meget mere afslappet. Jeg har det nemmere ved at samarbejde med mine kollegaer, og glæder mig til at komme på arbejde hver dag.

Skynd dig at klikke på linket for at opleve AWAs fantastiske teambuilding i København.

Her finder du de bedste konferancelokaler i København.

Skriv et svar