Codivision

Lad os dele sammen

Sælg dine brugte paller: Paller købes fra både private og virksomheder

Paller er et vigtigt element i enhver logistik- og transportvirksomhed, da de er med til at sikre, at varerne transporteres sikkert og effektivt. Men efter brug kan pallerne ofte ende som skrald, der skal smides ud. Pallecentralen tilbyder derfor en service, hvor dine brugte paller købes af dem. Det er både en bæredygtig og økonomisk fornuftig løsning.

Dine paller har værdi hos Pallecentralen

Står du i en situation, hvor du ønsker at skille dig af med dine brugte paller? Pallecentralen er klar til at hjælpe dig ved at købe dine paller. Som udgangspunkt køber de paller fra 10 styks ad gangen, men har du færre paller liggende, er det stadig muligt, at de kan være interesseret i dem. Kontakt firmaet, og hør om mulighederne.

De køber glædeligt paller fra både private og virksomheder. Nye som gamle, og i alle former og størrelser. Uanset om du besidder en række plastpaller, engangspaller eller noget helt tredje, så er der en god chance for, at de er interesseret.

Dine paller kan afhentes i hele landet. Prisen de tilbyder, afhænger af antallet af paller, størrelse samt stand af pallerne.

Paller købes som en bæredygtig løsning

Virksomheden køber brugte paller fra både private og erhvervsdrivende, og sørger for at genbruge dem i stedet for at sende dem til affald. Dette er godt for miljøet, hvorfor deres service bidrager til en grønnere verden. Reparation af paller spiller således også en stor rolle i den grønne omstilling. Selvom en palle er gået i stykker, så er det ikke ensbetydende med, at den er ubrugelig. Firmaet gør derfor en dyd ud af at skifte den ødelagte klods eller det flækkede bræt på pallen. Herefter er pallen så god som ny, og den er klar til at blive brugt igen.

Det kan altså være en rigtig god ide at undersøge mulighederne for om du kan sælge dine brugte paller. Det kan give dig lidt ekstra penge på lommen, og samtidig har det en positiv indvirkning på miljøet.