Codivision

Lad os dele sammen

Sådan lægger på den perfekte mascara på vippe extensions

Når du bruger extensions, så er der nogle ekstra ting som du bør tage hensyn til, når du lægger din mascara. Læs derfor nedenstående tips og tricks, der hjælper dig til at lægge den perfekte mascara på dine flotte extensions.

Start med at børste dine vipper igennem

Med påsatte extensions får du flotte og lange vipper, allerede inden at du går i gang med din mascara. Men når du lægger mascara på, så smelter de falske og ægte vipper sammen og bliver mere til en enhed af vipper. De lange falske vipper giver en masse fordele. Men lange vipper har også sine udfordringer og én af disse udfordringer er, at de har tildens til at klumpe og filtre. Start derfor altid din makeuprutine med at børste vipperne godt igennem med en tør og ren bryn- og vippebørste. Et billigere, men absolut lige så godt, alternativ er at bruge en gammel rengjort mascarabørste.

Påfør mascaraen

Påfør nu din yndlingsmascara. Når du har påført en passende mængde af mascara på vipperne, så vi de med stor sandsynlighed klumpe lidt tilfældigt sammen. Her vil man normalt endnu en gang gøre brug af bryn- og vippebørsten. Men lange extensions vil en bryn- og vippebørste have svært ved at adskille vipperne og vil med stor sandsynlighed blot skubbe de mascarafyldte vipper ind mod huden, og give grimme mascarapletter om øjnene. Brug derfor i stedet en pincet til at opdele vipperne. Kan du godt lide et lidt kunstigt look til dine vipper, så kan du eventuelt også bruge pincetten til at klemme vipperne sammen tre og tre.

Når dagen er omme, så skal makeuppen af igen. Her skal der også tages særligt hensyn, når du bruger vippe extensions. Du ønsker jo ikke at beskadige de fine vipper i processen og det kan man desværre let komme til.

Vær opmærksom på typen af vippe extension

Når man får påsat vippe extensions, så er det en god ide at spørge ind til limen som vippeteknikeren bruger til at påsætte vipperne. Hvis limen er olieopløselig (hvilket de fleste typer lim er), så er en oliebaseret makeupfjerner selvfølgelig udelukket. Find derfor en makeupfjerner der ikke opløser limen på vipperne, men som stadig skånsomt kan fjerne den mascara du anvender.

Tips til at fjerne mascara

Start med at skylle dine vipper forsigtigt i lunkent vand. Påfør din makeupfjerner på en ”vatpind” og brug forsigtigt ”vatpinden” til at påføre makeupfjerner på både over og underside af vipperne. Når vatpind sættes i situationstegn, så er det fordi, at man helst bør undgå at bruge de traditionelle vatpinde i nærheden af extensions. Dette er fordi at fibrene, fra en traditionel vatpind, har tildens til at sætte sig fast i vipperne og trække dem løse/skæve. Brug derfor i stedet en genanvendelig vatpind, hvor enderne er lavet af silikone. Når makeupfjerne er påført, så lad det sidde og virke i 30 sekunder før det vaskes af med lunkent vand.

Når alt makeup er fjernet, kan ansigtet tørres forsigtigt med et håndklæde. Pas på ikke at tvære på vipperne med håndklædet. Dup i stedet vipperne forsigtigt med det tørre klæde.

Red vipperne ud inden de tørrer

Inden vipperne tørrer helt op, så brug en ren bryn- og vippebørste til at redde vipperne ud med. Hvis vipperne har været våde og tørrer op hvor hårene er sammenfiltret og peger i forskellige retninger, så kan de være så godt som umulige at få pæne igen. Derfor kan man med fordel også bruge en hårtørrer med kølig luft til at tørre sine vipper imens, at man reder dem igennem med bryn- og vippebørsten.

Ønsker du at påføre ansigtet creme efter at have fjernet din makeup, så pas igen på at du ikke bruger olieholdige cremer for tæt på dine vipper, hvis limen er olieopløselig.

Nu er dine vipper klar til, at du kan lægge mascara på igen ved lejlighed.

Læs mere her