Codivision

Lad os dele sammen
Klaverstemmer kan redde dit klaver

Klaverstemmer kan redde dit klaver

Hej alle sammen. I dag skal vi tale om en virkelig dygtig klaverstemmer, som hedder Phil Nice. Deres medarbejdere er super dygtige, og tager rundt i hele landet for at stemmer klaver og flygel. Der er forskellige priser alt efter hvilken service, du skal have. Læs med og lær meget mere.

De mest stillede spørgsmål til en klaverstemmer

Hvad koster en klaverstemmer? Det er forskelligt efter hvilken service, som du skal have. Der er en steming, som tager 1-2 timer og det er den helt almindelige uden de store ujævnheder i lyden og uden reparationer. Den koster 960 kroner. Hvis du har brug for en reparation af din klaver sammen med klaverstemningen (eller selvfølgelig dit flygel), så kan du få en udvidet stemning. Den tager omkring 3 timer og koster omkring 1300 kroner. Der er også et tilstandstjek, hvor klaverstemmeren også kan give dig den rådgivning, som du har brug for omkring dit klaver eller flygel. Denne er ikke helt så dyr, nemlig 490 kroner. Til sidst kan også købe et gavebevis, som du kan give til venner eller familie i fødselsdagsgave eller julegave eller lign. Dette er en super god gave at modtage, fordi det koster rimelig mange penge, men er så rart at få gjort, så klaveret spiller rent.

Musikundervisning hos Phil Nice

Ud over at være klaverstemmer, så er Phil Nice også musiklærer. Han kan undervise privat i klaver, banjo og sang. Han har været tilknyttet Musikhuset i Næstved siden 2009, samt AOF Solrød siden 2017, så der kan du få undervisning.  Ud over musikundervisning underviser han også i hørelære og musikteori. Lidt om Phil Nice: Han er uddannet lærer og har varetaget “åben skole”-projekter, der omhandler undervisning af folkeskole-, friskole- og efterskoleelever i kreative forløb med digtning, komposition og sangskrivning. Alt dette kan du selvfølgelig læse mere om inde på hjemmesiden, som jeg har linket til længere oppe i denne blogpost. Det er forskelligt om folk får undervisning en gang om ugen, eller om det er hvert 14. dag eller måske blot én gang om måneden. Det kommer lidt an på, hvad de arbejder på. Hvis det er store klaverstykker, kan der være en fordel i at øve sig derhjemme i nogle uger, før man igen får hjælp. Hvis man er nybegynder, kan det være en fordel at få hjælp hver uge, så man kan komme godt igang. Jeg håber, at du kunne bruge denne blogpost!

Du kan læse meget mere ovre på bloggen lige her.