Codivision

Lad os dele sammen

Italienske retter til spisebordet

Italien har et bredt udvalg af ikoniske retter, som skal smages og samtidigt klæder spisebordet. Det er den autentiske smag af italienske råvare, som bliver tilberedte helt fra bunden. Du har måske allerede et par favoritter, når det kommer til pastaretterne og kunne tænke dig at vide mere om hvilke andre retter, som giver en smagsoplevelse fra ikoniske støvleland?

Italienske forretter

Når det kommer til den autentiske del af Italien, er der en del autentiske retter, som vækker appetitten. Ønsker man at sætte smagsløgene i gang med lidt forskelligt, så kan man starte menuen med bruschetta med forskellig pålæg. Ønsker man noget, som er mindre at spise, men med samme effekt, så anbefales carpaccio. Carpaccio er tynde skiver af oksemørbrad marineret med trøffelolie, rucola og friskhøvlet parmesan, hvilket også klæder flot til den fine spise.

Velkendte pastaretter

Pastaretterne kan man beskrive, som en del af Italiens DNA, når det kommer til cuisine. Pastaen kan fås i flere forskellige former og anretning. Af pastatyper fås der den velkendte spaghetti, som benyttes i retter med kødsovs eller carbonara. Ligesom spaghettien er der også den tyndere og mere runde linguine, som også minder om den brede fettuccine.
Foruden ovenstående pastatyper, er der pastatypen, penne, som kaldes den rørformet pasta, årsagen til navnet penne stammer fra fjerpen, da den er formet efter en fyldepens spids.
Er man ikke til pastaen i sin simple form eller fan af at u kokkerer til det helt store, så kan man prøve at købe raviloen, som er små pastakuverter, der kan fyldes med indbagt fyld.

Italiens lækre desserter

Italiens søde tand lever helt op til forventningerne, når det kommer til unikke og lækre desserter.
Du kan bl.a. smage deres autentiske tiramisu, som indeholder Italiens lækre kaffebønner. Deres Gelato is, er også at fortrække i forskellige smage med italienske råvare