Codivision

Lad os dele sammen

Boligindretning i København

Jeg stod i den situation at min mand og jeg skulle skilles tilbage i Maj måned. Vi havde haft et par turbulente år, som havde budt på mange op og nedture. Vi valgte derfor at sætte vores fantastiske hus i Vedbæk til salg, så vi hver især kunne købe vores eget. Jeg fandt efterfølgende en fantastisk lejlighed på Østerbro i København, så passede perfekt i størrelsen til mig og mine 2 børn. Området er fantastisk og jeg elsker de små forretninger, som ligger i nærheden. Men efter et par måneder i lejligheden, fik jeg en fornemmelse af at det ikke føltes rigtigt at være hjemme. Jeg havde indrettet lejligheden i København, med delvist ting fra vores gamle hus, samt ny købte ting. Jeg følte ikke rigtigt at de gamle møbler, spillede sammen med de nye møbler, på den måde jeg havde tænkt og ønsket…

Hjælp til indretning i København

Jeg snakkede efterfølgende med nogle af mine gode veninder, som gav mig råd til hvad jeg kunne gøre. Jeg købte nye planter, men lige meget hvor meget jeg rykkede rundt, følte jeg mig ikke “hjemme” endnu. Jeg valgte derfor at søge ekstern hjælp til indretningen i København, så jeg kunne få et stilrent og behageligt hjem. Det var i den søgen at jeg fandt frem til Jlint.dk. Jeg bestilte et møde med deres indretningskonsulent i København og få dage efter, havde vi vores første møde. Modsat af hvad jeg havde hørt om andre indretningseksperter, så tog Jlint mig med i processen. Det fungerede på måde, at vi i samarbejde fandt frem til de helt rigtige møbler, som både passede til min stil, samt lejlighedens størrelse og facon. Vi fik i samarbejde skabt et hjem, som var både personligt og ekstremt funktionelt. Efterfølgende har jeg elsker hvert et minut jeg har været hjemme, for nu føler jeg mig hjemme, når jeg er hjemme. Det har ligeledes resulteret i at jeg har valgt at få en  hjemmearbejdsdag. Jeg vil derfor gerne give en kæmpe anbefaling til Jlint. De har været top professionelle igennem hele processen.  Så søger du hjælp til boligindretningen i København, så burde de tages med i overvejelserne.